FAQ Veelgestelde vragen

Wij vinden dat iedereen de kans moet krijgen om zijn talenten te ontdekken. Daarbij doen wij niet aan 'typecasting' omdat wij niet op zoek zijn naar het 'ideale' rolmodel. Voor ons is iedereen gelijk.
Het klinkt misschien een beetje vreemd, maar bij ons kun je op elk moment in het jaar instappen om de lessen te volgen. Dit komt doordat wij onze voorstellingen op de diverse locaties ook allemaal op andere momenten spelen.
Voor alle jongens, meisjes, mannen en vrouwen vanaf 8 jaar (2e studiejaar België / groep 4 in Nederland) en tot ca. 50 jaar. Aan onze gestelde leeftijdsgrenzen houden wij daarbij enige flexibiliteit in acht. Ons uitgangspunt is dat de leerling in staat is goed te kunnen lezen en dat de fysieke gesteldheid zo is dat er actief deelgenomen kan worden aan zang, dans en spel.
Ja, ook volwassenen zijn welkom bij F-Act, waarbij de leeftijdsgrens ligt rond de 50 jaar. Dit is afhankelijk van persoon tot persoon.
Ons uitgangspunt is dat de leerling in staat is om alles goed te kunnen volgen en dat de fysieke gesteldheid zo is dat er actief deelgenomen kan worden aan spel, zang en dans. Bovendien moet een 'oudere' leerling passen in de groep.
Dat is geen enkel probleem. Bij ons kun je het hele jaar instappen. Het is wel zo dat je je hoe dan ook voor minimaal één jaar verbindt aan F-Act.
Het enige is dat we kort voor een voorstelling geen rol meer kunnen garanderen. Maar dit kunnen onze coaches uitstekend inschatten en we hebben al diverse malen 'late instappers' gehad die toch mee konden figureren en daar al de eerste stappen mee op het podium maakte. Want.... 'Leren door te doen, dat heeft F-Act.'
De lessen op alle locaties zijn in principe hetzelfde, maar de musical waaraan gewerkt wordt, verschilt per locatie.
De inschrijvingen gelden per locatie, omdat ieder zijn eigen zelfstandige groep of vereniging heeft dien je je voor iedere locatie apart aan te melden en dus ook de bijbehorende lesgelden te betalen.
Wanneer jij je via het contactformulier hebt aangemeld of nadat je telefonisch een afspraak hebt gemaakt met Musicalschool F-Act, mag je altijd eenmalig een GRATIS proefles volgen.
Dan is F-Act de uitgelezen kans om jouw vorm op peil te houden. Binnen F-Act zijn al meerdere ervaren spelers die, net als een topsporter, hun trainingsniveau en hun teamgeest op peil willen houden. En wij zorgen dat je een leuke rol krijgt binnen F-Act die naar jouw niveau wordt bewerkt.
Of misschien ben jij degene met de skills die wij zoeken en kun je zelfs deel uit gaan maken van het team. Dat is de kracht van F-Act.
Ja, wij zijn een ongesubsidieerde vereniging waarbij iedereen op zijn of haar locatie de bijbehorende lesgelden betaald. Deze bedragen kun je terugvinden in de omschrijving van de locatie van jouw keuze.
De voorstellingen trachten wij altijd in een geschikte locatie, en zo dicht mogelijk in de buurt van jouw leslocatie, te plannen.
Ja, wij blijven uitbreiden daar waar wij gevraagd worden.
Wil jij ons bij jou in de buurt, neem dan contact met ons op via het Contactformulier
De naam spreek je uit als 'effect'.
ACT staat voor het acteren en onze slogan, 'Leren door te doen, dat heeft effect.
En dat is natuurlijk weer een feit.......uhh...... fact.

Copyright © Musicalfact 2008 - 2018 * Privacy * Disclaimer